Skyderi i Ladegårdsparken i Holbæk - 140921
Skrevet af Sundgaard88 d. September 15 2021 21:43:42
Kl. 21.09 modtog politiet flere anmeldelser om, at der netop var blevet afgivet flere skud i området ved beboelsesejendommene i Ladegårdsparken Vest, Holbæk.

Flere patruljer, herunder hundepatruljer, rykkede ud til området, hvor politiet ikke traf nogen hverken kvæstede eller sårede personer. Politiet traf en 20-årig mand, som i forvejen var kendt fra bybilledet i Holbæk, samt flere personer, der afgav forklaringer om deres observationer, herunder et muligt flugtkøretøj, som mistænkte kunne være flygtet i.

Den 20-årige ønskede ikke umiddelbart at give oplysninger til politiet, men blev kortvarigt tilbageholdt i forbindelse med den indledende afklaring af hændelsesforløbet.

Ud fra de modtagne oplysninger om flugtkøretøjet lykkedes det politiet at finde køretøjet på vej væk fra Holbæk, hvorefter politiet kl. 21.41 kunne foretage anholdelse af to mænd på 23 og 27 år fra København.

Området blev afspærret og undersøgt af politiet og politihunde for yderligere spor efter hændelsen, der havde givet anledning til skudafgivelserne. Der blev fundet flere patronhylstre, som viste sig at være afskudte løsskudspatroner.

Politiet undersøgte også, om eventuel videoovervågning i området kunne bidrage til opklaring af, hvad der var foregået.

De to anholdte blev begge løsladt igen onsdag, da afhøringerne og de tekniske undersøgelser var afsluttet. De er fortsat sigtet for trusler.

Foto: Morten Sundgaard