7,639,575 Unikke besøg
Navigation
Forside
Nyhedskategorier
Facebook

SKADESTEDSFOTOS
VIDEO
Seneste artikler

Debatforum

Skadestedsfotografer
Bliv skadestedsfotograf

Kontakt siden

Login/Opret bruger
Kort over indsatser
Skyderi i Ladegårdsparken i Holbæk - 140921
DiverseKl. 21.09 modtog politiet flere anmeldelser om, at der netop var blevet afgivet flere skud i området ved beboelsesejendommene i Ladegårdsparken Vest, Holbæk.

Flere patruljer, herunder hundepatruljer, rykkede ud til området, hvor politiet ikke traf nogen hverken kvæstede eller sårede personer. Politiet traf en 20-årig mand, som i forvejen var kendt fra bybilledet i Holbæk, samt flere personer, der afgav forklaringer om deres observationer, herunder et muligt flugtkøretøj, som mistænkte kunne være flygtet i.

Den 20-årige ønskede ikke umiddelbart at give oplysninger til politiet, men blev kortvarigt tilbageholdt i forbindelse med den indledende afklaring af hændelsesforløbet.

Ud fra de modtagne oplysninger om flugtkøretøjet lykkedes det politiet at finde køretøjet på vej væk fra Holbæk, hvorefter politiet kl. 21.41 kunne foretage anholdelse af to mænd på 23 og 27 år fra København.

Området blev afspærret og undersøgt af politiet og politihunde for yderligere spor efter hændelsen, der havde givet anledning til skudafgivelserne. Der blev fundet flere patronhylstre, som viste sig at være afskudte løsskudspatroner.

Politiet undersøgte også, om eventuel videoovervågning i området kunne bidrage til opklaring af, hvad der var foregået.

De to anholdte blev begge løsladt igen onsdag, da afhøringerne og de tekniske undersøgelser var afsluttet. De er fortsat sigtet for trusler.

Foto: Morten Sundgaard
Kommentarer
Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
Vurderinger
Du skal være registreret bruger for at kunne vurdere en tekst.

Log ind eller meld dig til.

Teksten er ikke vurderet.